Ik heb mijn werkzaamheden uitgebreid met vastgoedstyling.
Mijn opleiding heb ik gedaan bij het erkende House of KIKI ( o.a. bekend van het RTL programma: Uitstel van executie) en ben aangesloten bij het CNVV, het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten.

Wat is verkoopstyling eigenlijk? Verkoopstyling is het relatief snel verkoop klaar maken van een woning met als doel de woning aantrekkelijker te maken voor een zo breed mogelijke doelgroep en de woning sneller te verkopen voor de beste verkoopprijs. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat gestileerde woningen sneller verkocht worden en zich in negen van de tien gevallen terug verdienen. De prijs voor een verkoopstyling is vaak nog geen kwart procent van de gemiddelde vraagprijs van een woning in Nederland, uiteindelijk is de vraagprijs verlagen vele malen duurder!

Ik ben gespecialiseerd een woning zo licht, ruim, en neutraal mogelijk in te richten zodat de woning eruit springt op bv. FUNDA en er zoveel mogelijk potentiële kopers worden getrokken.
Ik werk volgens de “Hands On” methode, dat houdt in dat ik de handen uit de mouwen steek en daadwerkelijk zelf aan de slag ga in plaats van alleen een advies en dure rapportages. Elke kamer/ruimte wordt aangepakt en krijgt een duidelijke functie. Door het toevoegen of juist wegnemen van meubels, spullen en kleurtjes worden de sterke punten van het huis benadrukt.
De ervaring leert dat 80% van de potentiële kopers niet door smaakgevoelige zaken en persoonlijke bezittingen heen kunnen kijken, zij zien dus niet de ruimte en de pluspunten die het huis te bieden heeft en dat is jammer. In de eerste 15 seconden wordt veelal door de potentiële koper bepaald of hij/zij hier zou willen wonen, de eerste indruk is dus heel bepalend voor de verkoop.
Deze eerste beslissing wordt tegenwoordig al op internet genomen tijdens het zoeken op makelaarssites, spreekt de woning aan, dan wordt er een afspraak gemaakt om de woning te bezichtigen. Het is dus essentieel dat de woning optimaal gepresenteerd wordt!

Verkoopstyling loont, 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, worden na het verkoop klaar maken door een verkoopstylist binnen drie maanden verkocht. Iedereen die zijn huis te koop zet heeft baat bij een snelle verkoop en de kans op een hogere verkoopprijs. Ook verkleint u de kans om de vraagprijs uiteindelijk te moeten verlagen en dubbele woonlasten.

Mocht je huis al langer te koop staan of gedateerd zijn, neem contact op!
Via de website of mail naar info@isisdesign.nl en we maken een vrijblijvende afspraak en bespreken de mogelijkheden om jouw huis zo mooi mogelijk te presenteren. Om kosten te besparen kunt je zelf ook taken op je nemen...