interieur@isis

interieur@isis

Over het blog

In mijn blog zal ik tips en ideeën geven om je huis leuk en gezellig te maken voor weinig geld! Dat vindt ik namelijk zelf ook een sport...aan de andere kant waardeer ik kwaliteit en luxe ook enorm! Daarom een mix van beide....

Tweede leven

KringloopwinkelPosted by Irene 18 Jul, 2016 15:56

Vandaag naar de kringloop geweest omdat ik een fauteuil wilde hebben voor de hal boven.

Er stond genoeg, allemaal meubels van eiken maar dat is niet erg want ik ga de stoel schilderen en bekleden. Voor €15 scoor ik een stoel uit "grootmoeders tijd", hij past net in de auto!

Thuis gekomen ga ik meteen aan de slag, eerst white wash ik het hout, gewoon met latex en als het hout droog is schuur ik 'm met een stalen pannenspons (geen brillo sponsje).

Als ik tevreden ben ga ik de stoel bekleden met grijs langharig bont. Ik maak van krantenpapier een patroon, door gewoon de stoel "over te trekken" en knip het bont ruim langs het patroon.

Vervolgens niet ik het bont over de oude bekleding en spijker siernagels voor meubels langs de randen. Het klinkt allemaal snel en eenvoudig maar geloof me het is best een lastig werkje.

Als de stoel klaar is kleed ik 'm aan met een kussen en plaid en zet er een oosters tafeltje naast met vazen en een lantaarn.

Het is een leuk hoekje geworden en de stoel heeft een tweede leven gekregen, wie weet waar de stoel heeft gestaan en wat er allemaal op gebeurt is....
#kringloopwinkel #fauteuil #grootmoederstijd #schilderen #stof #white-wash #hoekje #stoel

#tweede-leven #bont  • Comments(0)//blog.isisdesign.nl/#post1