interieur@isis

interieur@isis

Over het blog

In mijn blog zal ik tips en ideeën geven om je huis leuk en gezellig te maken voor weinig geld! Dat vindt ik namelijk zelf ook een sport...aan de andere kant waardeer ik kwaliteit en luxe ook enorm! Daarom een mix van beide....

Thuis in je huis

InterieurPosted by Irene 20 Jul, 2016 15:26

Volgens Archipedia betekent het woord interieur: Het interieur is het inwendige van een gebouw, huis of vertrek. De term heeft zich voor het woninginterieur het sterkst ontwikkeld en duidt daarmee de aankleding, meubilering en stoffering van een vertrek aan.

Ieder mens heeft een eigen manier om van zijn huis een thuis te maken, de één wil alles strak en minimalistisch, de ander juist een gezellige rommelige boel met veel kleur. Hoe we ons huis inrichten zegt veel over ons, het interieur is bijna een spiegel van je zijn op dat moment.

Veel mensen willen na een aantal jaar hun interieur helemaal veranderen en vernieuwen, vaak zijn ze dan ook in een andere fase van hun leven beland. Soms is de verandering een totaal andere stijl geworden, niets veranderlijker dan de mens.

Als je een huis gaat inrichten, heb je vaak al een idee hoe je het gaat aanpakken. Je hebt bepaalde kleur, en stijlvoorkeuren en als je geluk hebt kun je bv. de vloer hergebruiken waar je dan weer andere zaken op aanpast. Vaak spelen trends die in woonbladen staan en de woon tv-programma's ook een rol in keuzes, niets mis mee...

Vind je het echt heel lastig om alles bij elkaar te combineren en uit te voeren, dan helpt ISIS-interieurstyling graag bij het plan en de uitvoering. Ik kan alle disciplines, zoals een schilder, elektricien, timmerman enz. voor u regelen zodat de hele verbouwing professioneel wordt uitgevoerd. Neem contact op via info@isisdesign.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Een thuisgevoel is heel belangrijk om tot rust te komen, na je werk en andere beslommeringen, maar ook voor een gevoel van veiligheid en natuurlijk het gezinsgevoel.

Kortom als je een woning inkomt moet het goed voelen.

Bronnen: interiorjunkie, designyourwedding, pinterest

#interieur #thuis #aankleding #meubilair #huis #veranderen #plan #isis-interieurstyling #disciplines #schilder #elektricien #uitvoering #thuisgevoel #woning

  • Comments(0)//blog.isisdesign.nl/#post4